BTS Butter İle BillboardHot100'de: Başarı Doğuran Başarı

01 Haziran 2021 20:00 Kültür/Sanat
resimler-haber/BTS-Bilboard-ödül-butter.jpg
google news

BTS, "Butter" şarkısı ile bu haftaki  BillboardHot100 listesine 1. sıradan giriş yaptı. Böylece Butter grubun bu listede birincilik elde eden 4. şarkısı oldu. BTS bu listede 4 şarkısı 1 Numaraya erişmiş ilk sanatçı unvanına sahip oldu. 298.2 Milyon dinlenme ve 249.000 satış rakamlarıyla rekor kırdı.

Dünya fenomeni grup aynı zamanda Billboard Global 200 ve  Billboard Global Excl. US listelerinde de 1. Numara'da. Böylelikle BTS "Billboard All Kill" gerçekleştirmiş oldu yani tek şarkısıyla yine listeleri domine etti. 4 şarkısı listelerde 1.sırada yer almış olan sanatçı unvanını genel olarak Ariana Grande ile göğüslenirken, bunu başaran tarihteki ilk müzik grubu oldular.
Fanları Army(fan grubunun adı)'yi asla unutmayan grup Twitter hesabından "Hep bolca sevgi ve ilgi veren BTS Army, içtenlikle teşekkürler" sözleriyle fanlarına minnetlerini sundu.

FESTA YAKLAŞIYOR

Her yıl çıkış tarihleri olan 13 Haziran'da yıldönümlerini FESTA adı altında bir etkinlik projesi ile kutluyor. Ünlü grubun bu sene 8. yıldönümü kutlanacak. 1-13 Haziran tarihleri arasındaki döneme 2021 FESTA dönemi deniyor ve bu dönemde grup aktif bir şekilde hayranları için ürettikleri içerikleri paylaşacaklar. 1 Haziran tarihinde "Aile Fotoğrafı" başlığıyla her sene yayınladıkları toplu fotoğraf çekimlerinin bu seneki çekimlerini paylaştılar. 

bts festa aile fotoğrafı 2014 yılı bts festa aile fotoğrafı 2021 yılı