BTS Louis Vuitton'ın Marka Yüzü ve Elçisi Oldu

23 Nisan 2021 18:07 Kültür/Sanat
resimler-haber/BTSGRAMMY.jpg
google news

 Kapak Fotoğrafı: BTS, 2021 Grammy Ödülleri Kırmızı Halı, Louis Vuitton takımları ile. 

Louis Vuitton Marka Elçisi Oldular

7 üyeden oluşan Güney Koreli K-pop müzik grubu BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Louis Vuitton'un marka yüzleri oldu. Aday gösterildikleri Grammy ödül töreninde giydikleri LV marka takımlar çok beğenilmişti. Ancak böyle bir iş birliğinin geleceği ise tahmin edilmiyordu.

Diğer grupların tek üyelerle marka elçisi olurken BTS’in tüm grup 7 kişi küresel marka elçisi ve yüzü olması dünya gündeminde büyük ses getirdi.

Louis Vuitton  markası bu iş birliğinden memnuniyetini "Dünyadaki en tanınmış ve etkili gruplardan biri" olarak nitelendirerek, "BTS'in her yerde bulunan popülaritesi dünya çapında yankılanıyor ve Louis Vuitton yeni rolleriyle ilgili haberleri paylaşmaktan çok mutlu." İfadeleriyle aktardı.

Grubun son zamanlarda işbirliğinde bulunduğu markalar bu iş birliği ile:
Kloud , Hyundai, Samsung, Coway, Tokopedia, Baskın Robbins, Fila, Bodyfriend, Lotte, Duty Free, Smart, Coca Cola, Mcdonalds, Louis Vuitton olmak üzere 14 marka oldu.


   

Konsept Fotoğraf Albümü İçin Kısa Filmler Yayınlandı

BTS’in yapım şirketi Bighit “MAP OF THE SOUL ON:E “ konsept fotoğraf albümü için instagram hesaplarından üyelerin her birinin kısa videolarını paylaştı. Teahyung (V)’nin İnner Child şarkısının konsept videosundaki görsellerini daha önceki çizimlerine benzediği için kendi tasarladığı ve arka plan için favori sanatçılarından olduğunu daha önce pek çok kez belirttiği Van Gogh’un, Yıldızlı Gece Tablosu’ndan esinlendiği düşünülüyor.  


  

Tokopedia ile Ramazan Özel Programına Katıldılar

BTS Müslüman fanları için her sene özen gösterdiği ramazan kutlamalarına bu sene de katılım gösterdi. Programın sunuşunda üyeler kısa bir konuşma yaptılar. Sunucunun bugün nasılsınız sorusu üzerine üyelerden
 V: “Bugün benim için unutulmaz bir gün. ARMY ile ilişkimiz matematiksel bir formül, bir yaşam biçimi, dünyanın kaderi gibi.” Sözleriyle hislerini ifade etti.

Programda üyeler soruları cevaplarken aynı zamanda denge oyunu (Jenga) oynadılar. Jenga oynarken yapılan röportajda üyelere sorulan bazı sorular ve cevapları:

Sunucu: Ulaşmak istediğin başka bir şey var mı? (Başarı anlamında.)

V: Benim için 2021 yılında tüm üyelerin mutlu ve sağlıklı kalması.

Sunucu: BTS’i bu kadar özel yapan ne?

Jungkook: Tabi ki ARMY. (fanlarına verilen isim) Onların yeri çok özel ve kimse yerini alamaz.

Sunucu:  Life Goes On’u albümde hazırlarken en sevdiğin kısım neydi?

Jimin: Müzik videosunu çekmemizin en eğlencelini olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiçbirini bu kadar rahat çekmemiştim, bu yüzden onu çekerken harika zaman geçirdim.

Programın sonunda Life Goes On şarkı performansları yayınlandı.  

Türk fanlar Endonezya merkezli e-ticaret şirketi olan Tokopedia’nın yaptığı canlı yayını sosyal medya üzerinden grubun fan sayfalarının paylaştığı linkler üzerinden izlediler. Linklelerin her birini ise 10 binden fazla kişi izledi.