ChatGPT Messenger

27 Temmuz 2023 23:52 Gündem
resimler-haber/chatgptmesengeer.webp
google news

GPT-4'ün gücünü kullanan akıllı kişisel asistan ChatGPT Messenger ile doğrudan WhatsApp veya Telegram'dan tüm sorularınızı yanıtlamak ve sorunlarınızı anında çözmek artık mümkündür.

Özel entegrasyon hizmeti sayesinde ChatGPT Messenger, ChatGPT'ye her an erişmek için hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor.

Basit olan bu işlem sayesinde seçtiğiniz uygulamada anında ChatGPT'ye bağlanabileceksiniz. Böylece, karmaşık sitelerde gezinmeye veya sahte uygulamalar indirmeye gerek kalmıyor.

ChatGPT Messenger, yapay zeka ile gerçek bir arkadaşla sohbet ediyormuşsunuz gibi etkileşim kurmanıza olanak tanıyor. Ona sorular sorabilir, tavsiye isteyebilir veya endişelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yapay zekanın gücünü test etmek için bir hafta boyunca seçtiğiniz uygulamada yeni GPT-4 sürümüne sınırsız erişimin maliyeti 1 € dur.

ChatGPT; OpenAI tarafından geliştirilen, yapay zekâya dayalı bir sohbet robotudur. Robot, kendisine sorduğunuz soruları karşınızda bir insan varmış gibi cevaplayabiliyor. Ayrıca, ChatGPT hangi dilde yazdığınızı anlayabiliyor, sizin için açıklayıcı yazılar oluşturabiliyor.

ChatGPT zaman zaman yanlış bilgiler de verebiliyor. Bunun sebebi de sohbet robotunun bilgileri internet üzerinden derlemesi.

ChatGPT'den farklı amaçlarla yararlanılabilir.

Kaynak

ChatGPT