Nurcihan Şişik’in İzler İsimli Resim Sergisi

13 Haziran 2023 21:16 Kültür/Sanat
resimler-haber/nurcihan_şişik_resim_sergisi.webp
google news

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak sanat sezonuna Cumhuriyetimizin 100.Yıl anısına Nurcihan ŞİŞİK’in “İzler” isimli ilk kişisel resim sergisi ile devam ediyor.

Zonguldak doğumlu Nurcihan Şişik Zonguldak Mühendislik Fakültesi M.Y.O. İşletmecilik bölümünü bitirerek eğitimi tamamladıktan sonra Bursa’ya yerleşmiş ve bir süre mesleği ile ilgili sektörlerde çalıştıktan sonra   evlenerek Trabzon'da yaşamaya başlamıştır. Resim çalışmalarına 2016 yılında halk eğitim kurslarında başlamış, halen özel bir atölyede dersler alarak çalışmalarına devam etmektedir.

Bir çok karma sergi ve fuarlarda resimleri sergilenmiş ressam çalışmalarında, genellikle insanların yaşadığı sorunları kadınlar üzerinden değerlendirerek adaletin yada adaletsizliğin, mutluluğun yada mutsuzluğun, olumlu olumsuz duyguların ruhumuzda bıraktığı izleri, yağlıboya ve akrilik boya kullanarak fırçasıyla figürlerini tuvallere aktardığı 36 çalışmasından oluşan İzler isimli resim sergisi Trabzon Güzel Sanatlar Galerisinde 13 Haziran 2023 Salı günü saat 17:30’da sanatseverlerin beğenisine açılacaktır.

Nurcihan Şişik’in “İzler” resim sergisi 23 Haziran 2023 tarihine kadar Trabzon Güzel Sanatlar Galerisinde açık kalacaktır.

Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Halkevi Cad. Kemerkaya Mah. Uzun Sok. No:1

Ortahisar/TRABZON

Tlf  :  90 462 280 17 35