Sedef Sebüktekin Konseri

10 Nisan 2023 20:59 Eğlence
resimler-haber/sedef-sebuktekin-konseri_c5ZJpRK.webp
google news

Sedef Sebüktekin, dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Müzik performansıyla adından sıkça söz ettiren Sebüktekin " Bul Beni" şarkısıyla tanınmıştır. Müzikseverler tarafından en çok beğenilen şarkıları "Ara", "Unutmam Lazım", "Seni Uyurken İzlemek" hayranlıkla dinlenmektedir. Sedef Sebüktekin konserlerini sizlerle buluşturuyoruz.

Sedef Sebüktekin, Türk pop müzik sanatçısı ve şarkı yazarıdır. 2003 yılında yayınladığı "Sonsuz Ol" adlı ilk albümü ile Türk pop müzik sahnesine adım attı. Ardından yayınladığı "Kor" ve "Bir Başka" adlı albümleri ile tanınan Sedef Sebüktekin, Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Ayrıca birçok ödül kazandı ve Türkiye genelinde konserler verdi.

Lise yıllarında gitar ve davul çalmaya başlayan Sedef Sebüktekin üniversite sırasında müzisyen olmaya karar verdi. 2015'te Sofar İstanbul'daki ''Bul Beni'' performansıyla tanınmaya başladı. Sebüktekin, 2019'un en çok dinlenen müzisyenleri arasında yer aldı. Aynı yıl Kayboluyorum, Hakan: Muhafız adlı dizide kullanıldı. Kendisini müzik yapmaya en çok teşvik eden grubun The Beatles olduğunu ifade eden Sebüktekin, 2020'de Dokuz Sekiz Müzik yapımcılığında çıkan 40 Yıllık Şarkılar adlı albümde yer aldı.

Sedef Sebüktekin’in IF Performance Hall Ankara’daki konseri 23 Mayıs 2023 Salı 21:00 başlayacak.

Konser Yeri: IF Performance Hall Ankara, Kavaklıdere, Tunus Cd. 14/A, 06410 Çankaya/Ankara