Şokopop Biri Bizi Gözetliyor

05 Kasım 2023 19:38 Eğlence
resimler-haber/Şokopop_Biri_Bizi_Gözetliyor.webp
google news

Şokopop, Türkiye’nin en derin magazin çukurundan bu kez 2000’lerin ikonikleşen yarışması Biri Bizi Gözetliyor’u çıkarıyor, yeni serinin ilk bölümünün izleneceği partide aynı zamanda DJ kabinine geçiyor.

1988 doğumlu Şokopop, Türkiye’nin yakın geçmişine popüler kültür penceresinden bakan belgesel videolarıyla sevilerek izlenmeye devam ediyor. Liseyi bitirdikten sonra yurtdışına taşındı, okudu, çalıştı. Türkiye’ye döndükten sonra çalıştığı medya kuruluşlarında aradığını bulamadı, arkadaş çevresinde hayranlık uyandıran magazin bilgisini ekranlara taşımaya karar verdi. “Kavga, polemik, basitlik, skandal hepsi bu kanalda” diye duyurduğu YouTube kanalının ilk video serisini Gülben Ergen ve Seren Serengil ilişkisi üzerine, “Kan Davası” başlığıyla yayımladı. O gün bugündür zaman zaman ünlülerin başını ağrıtsa da “yeni magazin” adını verdiği formatıyla toplumsal hafızayı korumaya dönük eşi benzeri olmayan bir iş çıkarıyor.

Yarışmacıları, sunucuları, taksisiyle 2000’lere damgasını vuran Biri Bizi Gözetliyor’u Şokopop gözünden izlemek ve partilemek için Salon’dayız.

Kaynak

İKSV