USRA’nın İnsan Kaynaklarından Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı

22 Haziran 2023 20:11 Bilim
resimler-haber/Tonya_Taylor_Stephens_USRA.webp
google news

Uzay bilimi ve teknolojisini ilerletmek için yetkilendirilmiş kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Üniversiteler Uzay Araştırmaları Derneği (USRA), Tonya Taylor Stephens'in İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Başkanı'na terfi ettiğini duyurdu.

Bu görevde Bayan Stephens, yetenek edinme, çalışan gelişimi, performans yönetimi, öğrenme ve geliştirme ve çeşitlilik ve dahil etme girişimleri dahil olmak üzere insan kaynakları işlevinin tüm yönlerini denetleyecektir. Yönetici ekiple işbirliği yaparak İK stratejileri geliştirecek ve uygulayacak, çalışanların profesyonel gelişimini destekleyecek ve USRA'nın tercih edilen lider işveren konumunu daha da güçlendirecektir.

USRA Başkanı ve CEO'su Dr. Jeffrey A. Isaacson, “Tonya'nın etkileyici geçmişi ve liderlik becerileriyle birleşen stratejik vizyonu, USRA'nın büyümesini desteklemede ve pozitif ve kapsayıcı bir çalışma ortamını geliştirmede etkili olacaktır. Onun liderliğinde, İK fonksiyonunun USRA'da gelişmeye devam edeceğinden eminiz.”

İnsan Kaynakları alanında 20 yılı aşkın tecrübesiyle Bayan Stephens, yeni pozisyonuna zengin bir uzmanlık ve kanıtlanmış bir başarı geçmişi getiriyor. USRA'ya 2017'de katıldı ve o zamandan beri USRA'nın İK İş Ortaklarını yönetti ve onlara rehberlik etti ve İK operasyonlarına, personel alımına ve işe alımlara liderlik etti. 2019'da Bayan Stephens, geçici İK lideri olarak da görev yaptı.

USRA'ya katılmadan önce, çeşitli kuruluşlarda değişimi yönlendirmede çok önemli bir rol oynadı. Çatışma çözümü, performans yönetimi ve ülke çapında 75'ten fazla ofisi destekleyen İK yöneticilerinden oluşan bir kadroyu yönetmekten sorumlu bir değişim temsilcisi olduğu American Diabetes Association'da İnsan Kaynakları Genel Müdürü olarak görev yaptı. Bundan önce, Science Applications International Corporation'da (SAIC) Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Bundan önce, Computer Sciences Corporation'da Profesyonel Ekibin Kıdemli Üyesiydi. 

Bayan Stephens, Amerikan Üniversitesi'nden İnsan Kaynakları alanında Yüksek Lisans derecesine ve Maryland Üniversitesi, College Park'tan Psikoloji ve İşletme Yönetimi Lisans Derecesine sahiptir. Ayrıca Georgetown Üniversitesi'ndeki McDonough School of Business'ta Yönetici Liderlik Programını tamamladı.

USRA Hakkında

ABD Hükümeti'nin talebi üzerine Ulusal Bilimler Akademisi'nin himayesinde 1969'da kurulan Üniversiteler Uzay Araştırmaları Derneği (USRA), uzayla ilgili bilim, teknoloji ve mühendisliği ilerletmek için yetkilendirilmiş, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. USRA, bilimsel enstitüleri ve tesisleri işletir ve diğer büyük araştırma ve eğitim programlarını yürütür. USRA, üniversite topluluğuyla ilgilenir ve kurum içi bilimsel liderlik, yenilikçi araştırma ve geliştirme ve proje yönetimi uzmanlığı kullanır.

Kaynak

USRA